Moodboard de machiaj pentru sezonul cald

Cum să interpretezi tendințele de beauty din show-urile de modă? What’s hot & what’s not? Ce să porți și ce să uiți? Am încercat machiajele sezonului și am câteva răspunsuri! (galerie foto)

După cum am arătat într-un beauty story din ELLE martie, când am purtat pe stradă machiajele din show-urile pentru sezonul cald și am obținut tot felul de reacții, de la șoc la admirație, și de la agonie la extaz, tendințele de beauty nu trebuie luate ca atare. Dacă simți că acea mască de Zorro, acel smokey eyes verde sau acel ruj auriu îți definește o stare de spirit, sau dacă mergi la o petrecere tematică, nimic nu te oprește să le încerci – doar scapi de ele la prima demachiere!  Însă trebuie să privim trendurile ca pe un moodboard de inspirație, din care să furăm elemente noi pe care să le adaptăm stilului nostru.

OK, îmi dau seama că nu există pericolul să porți acele machiaje foarte curând. Pentru mine, a fost un experiment demonstrativ. Și, pe lânga faptul că majoritatea sunt extravagante, crede-mă că nici nu se realizează cât ai clipi. Dar, dincolo de dificultățile tehnice, atunci când reproduci un look în totalitate e ca și cum ai cumpăra o ținută completă dintr-o vitrină, de la pantofi până la eșarfă. Și apoi, tu unde rămâi? Machiajul, precum hainele, trebuie să spună povestea ta. Nu te ascunde în spatele culorilor, ci lasă-le să vorbească despre tine!

Machiaj: Bianca Marca, Makeup Artist Oficial al Casei Regale a României 
Coafură: George-Bogdan Negrișan/Salon Beauteafull

kisss lavinia gogu

be the first to comment on this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + eight =