Secretele unor #PicioaredePodium

Recent, m-am alăturat programului Picioare de podium, în care timp de opt săptămâni mă antrenez intensiv la World Class cu Anca Surdu, gimnastă medaliată și urmez un tratament complet cu aparatul cu IPL Philips Lumea Prestige. Oare cât de ferme și fine îmi vor fi picioarele la final?

world class

Într-o dimineață cu soare și trafic m-am întâlnit cu multe fete din blogosferă și din presa scrisă la World Class W să începem Picioare de podium, un program intensiv de opt săptămâni în care vom sări, vom face flotări, fandări și vom alerga spre a atinge acest scop. Concomitent, în această perioadă vom folosi și dispozitivul cu IPL Philips Lumea Prestige (detalii aici), un epilator cu lumină intens pulsată care te scapă de părul nedorit și lasă o piele super-fină într-un interval de două luni.

Înainte de clasă, toate eram emoționate, entuziasmate și puse pe glume, însă după vreun sfert de oră de când ne-am apucat de exerciții, ne uitam una la alta cu ochii bulbucați și fețe roșii… Se pare că picioarele de podium se obțin cu mult efort.

picioare de podium

Pentru mine, picioare de podium înseamnă picioare sănătoase și îngrijite dar și încredere și respect pentru propiul corp. Picioarele conțin cele mai mari grupe musculare din corp, iar antrenându-le focusat, putem sa ne îmbunătățim compoziția corporală și să creștem rezistența întregului corp”, mi-a spus după antrenamentul extenuant Anca Surdu, analizându-mi discret postura, subtil compromisă de obiceiul de a sta în fața laptopului.

Anca e campioană la gimnastică aerobică, expert fitness la World Class și ambasadorul csmpaniei Picioare de podium. Are un abdomen perfect sculptat și un zâmbet larg. Numai cât o vezi și te simți motivată… Însă cu toate astea am rezerve legate de performantele mele sportive, pentru că am preferat mereu sporturi de low impact, precum pilates, decât o clasă de cardio.

Philips_Lumea_Picioare_de_Podium_3

OK, poate fandarile nu sunt punctul meu forte, însă cu epilarea cu lumină pulsată sunt familiarizată, pentru că am testat și varianta anterioară Philips Lumea.  Așa că, după ce am terminat clasa, am făcut primul tratament cu Philips Lumea Prestige pe pielea curată (adică fără creme, loțiuni sau altceva) și perfect epilată cu lama, pentru ca fasciculul de lumină să focalizeze direct pe rădăcina firului de păr.

philips lumea prestige

Dispozitivul e dotat cu senzorul SmartSkin care recomandă cea mai bună setare pentru nuanța pielii. După ce m-am ocupat de picioare, căci ele sunt vedetele, am extins tatamentul și către celelalte zone, pentru că Philips Lumea Prestige dispune de o gamă de accesorii unice pentru a se adapta pe fiecare zonă a corpului, inclusiv pe cele sensibile.

După doar 3 tratamente efectuate la două săptămâni, Philips Lumea Prestige oferă o reducere semnificativă a părului de până la 92%, iar tratamentul complet care te scapă complet de părul nedorit durează opt săptămâni, ca și programul Picioare de podium! După aceea se fac doar ședințe de întreținere, în funcție de modul în care se regenerează părul.

Philips_Lumea_Picioare_de_Podium_1

Trebuie să recunosc, mă gândesc cu inima strânsă la dificultatea următoarelor clase, despre care am înțeles de că se va spori de la o săptămână la alta pentru ca progresul să fie garantat. Însă aștept cu nerăbdare următorul tratament cu Lumea Presige, pentru că are rezultate mai rapide decât fandările, nu doare (se simt doar niște impusuri fine) și nici nu dă febră musculară.

kisss lavinia gogu