Beauty Test: Cronosderm, întinerire fără compromisuri

 Am testat Cronosderm, un concept anti-aging nou-nouț, ce combină tratamentul microneedling cu efectul regenerator al unui serum ce stimulează uzinele energetice ale celulei: mitocondriile.

Cine mă cunoaște știe că sunt foarte pasionată de terapiile antiaging. De fapt, nu doar de terapii în sine pe cât de efectul promis: păstrarea prospețimii și a tinereții. Pentru simplul fapt că îmi place să mă recunosc în oglindă. Și să pot posta poze de acum 10 ani, fără să am vreo jenă. Drept urmare, de-a lungul timpului am testat foarte multe, de la aparate inovatoare, gadgeturi, mezoterapii sau lasere și până la metode mai puțin convenționale. Mă rog, ce au toate aceste proceduri în comun? De la timpul de vindecare și până la usturime, creșterea sensibilității la raze UV sau vulnerabilitate pigmentară, cam toate îți oferă senzația că “baba cam suferă la frumusețe”. Sincer, deja pentru mine asta nu mai e demult o problemă, însă pentru fetele mai novice într-ale rejuvenării, care ezită în a se aventura pe acest teritoriu, trebuie să spun că am descoperit soluția ideală.

Am testat Cronosderm recent clinica Cronos Med by dr Constantin Stan (Str. Aron Cotrus, nr. 57). Este vorba despre un tratament de microneedling medical care la baza o tehnologie originală (Ultra Fine Applicator), combinată cu un serum-booster de reîntinerire (Dermal Infusion Spray), care penetrează în cele mai profunde straturi ale pielii pentru a stimula mitocondriile – uzinele de energie ale celulei. Conceptul a fost dezvoltat de dr. Constantin Stan și de Gabrielle și Helmuth La Fontaine. Cei din urmă mi-au povestit că terapia cu micro-ace ajută la ameliorarea stării pielii, indiferent că vorbim despre riduri, pete, cuperoză sau urme de acnee, dar și pentru pierderea părului.

Cam atât știam înainte să mă așez pe masa de tratament, pentru a testa Cronosderm. Ce s-a întâmplat apoi? Terapia a debutat cu curățarea pielii, apoi micro-acele au început să mă înțepe, la o intensitate controlată și reglabilă (unele părți permiteau o intensitate mai mare, iar pe zonele vascularizate, mai redusă). Tehnologia, deși pătrunde foarte adânc în piele, nu doare, pentru că micro-acele pot fi comparate cu înțepăturile de țânțari. Mai mulți țânțari în același timp! Totul pentru a se facilita penetrarea cât mai eficientă a Dermal Infusion Spray, serum ce oferă pielii ingredienți antiaging și stimulează metabolismul celular, pentru a conserva tinerețea într-un mod natural și fără efecte secundare.

“Sistemul de întinerire Cronosderm e o manieră nouă de regenerare/întinerire a pielii și a fost dezvoltat, după mai bine de 20 de ani de muncă și experiență, de către un grup de doctori, ingineri și oameni de știință, folosind cele mai recente patente din domeniul esteticii medicale. Ingredienții activi din serum patentat sunt profund penetrați in piele prin microcanalele create de sistemul unicat de micro-ace”, spune dr. Phd Constantin Stan.

După această etapă, terapeutul mi-a aplicat mască medicală Bionanoceluloză (un produs de laborator patentat) ce are rolul de a calma pielea. Trebuie să recunosc, am un ten destul de reactiv și după terapie eram cam roșiatică, însă masca a răcit pielea la aproximativ opt grade și m-a oferit o senzație de relaxare și confort. Iar la final mi-am aplicat o cremă cu factor de protecție, pentru că aveam mai multe drumuri de făcut și era o zi destul de însorită – nu-mi asum nici un risc. Roșeața s-a estompat în aproximativ o oră.

A doua zi, când m-am trezit, uitasem complet că am încercat această terapie. Însă imediat cum am trecut pe lângă prima oglindă, primul gând a fost: “Oare de ce sunt dată cu fond de ten”. Și mi-am dat seama cam ce poate să ofere Cronosderm într-o singură ședință: o piele radioasă, catifelată și, da, mai tânără. Și acum mă întreb cum ar arăta pielea mea dacă aș face trataementul în mod regulat.

be the first to comment on this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + fourteen =