5 game de corp pe bază de roze

Îmi imaginez că în ultimul timp culturile de trandafiri au fost înfloritoare, pentru că 5 branduri cu renume în îngrijirea corpului au lansat game pe bază de roze.

Știi, așa e și în parfumerie. Când o plantă are mai multe sezoane prospere, producătorii de parfumuri folosesc culturile de calitate și lansează arome noi, sau noi ediții ale celor existente, bazându-se pe ingredientul respectiv. Și așa se explică unele tendințe din lumea esențelor.

Însă, revenind la subiect, sunt foarte fericită de aceste lansări, pentru că îmi place să văd viața în roz, în rosé, printre roze etc. Un bio-energetician mi-a spus odată că trandafirii ne hrănesc chiar spiritul, adică aura, ceva de acest gen. Și mi se pare foarte plauzibil. Gândește-te doar cum te simți când miroși un trandafir. Nu închizi ochii? Nu ai senzația că aroma te înalță?

Mai mult decât atât, îmi imaginez că toate produsele pe bază de roze, începând de la gelul de duș și până la exfoliant sau cremă de corp, îmi vor face pielea fină, așa cum se simte catifeaua unei petale între degete.

 

Moroccanoil-Body-visual-1

Trandafir de Mediterană

Fleur de Rose, o nouă gamă de îngrijire a corpului de la Moroccanoil te va cuceri iremediabil. De unde să încep… Toate produsele conțin ulei de argan, acel extract prețios care a oferit notorietatea acestui brand, dar și alte uleiuri ultra-hidratante (semințe de struguri, susan, avocado, migdale dulci). Apoi, produsele luxoase sunt infuzate cu trandafiri de la Mediterană, o aromă care te intoxică cu plăcere! De fapt, infuzat e un cuvânt light, pentru că în exfoliantul de corp chiar poți vedea bucățele de petale, în timp ce nisipul de quarț de la Mediterană îți exfoliază pielea și îi amplifică puterea de a străluci. Înainte să îți iei toată gama, poți testa noul ritual de spa Moroccanoil Fleur de Rose în Centrele Silhouette.

 

2gama corp the body shop trandafiri

Trandafir englezesc

Hai să-ți povestesc despre trandafirii din care e extrasă seva gamei British Rose de la The Body Shop! Sunt cultivați organic la o ferma din vestul Angliei, în Herefordshire, unde sunt îngrijiți cu dragoste, apoi culeși manual și infuzați cu apă proaspată de munte, pentru a se obține o esență pură de trandafir. Recunosc, am o slăbiciune pentru filosofia Enrich Not Exploit pe care o urmează brandul The Body Shop, care își propune să lucreze cu natura, și nu împotriva ei. Ferma, premiată pentru grija faţa de mediul înconjurător, îmbogățește biodiversitatea zonei, fiind căminul multor plante, insecte și mamifere mici. Toate produsele pentru îngrijirea corpului din gamă te vor încuraja să vezi viața în roz, ca într-o plimbare pe un câmp de trandafiri.

 

3 gama trandafiri apivita

Trandafir&Piper Roz

Nu e de mirare că Marie Antoinette, Cleopatra sau alte muze foloseau trandafirii în ritualurile lor de înfrumusețare. Extractul de roze conține vitamina C, acid linoleic și linolenic, niște ingrediente care au puterea de îmbunătăți textura pielii, conferindu-i elasticitate, dar și catifelare. De aceea, Apivita a ales uleiul esențial de trandafir ca vedetă a gamei de remodelare, Rose Pepper. Produsele oferă o doză de răsfăț tactil (adică acel efect subtil de pișcătură, care îți dă de înțeles că produsul anticelulitic își face treaba), hidratează pielea, îi oferă fermitate și tinerețe. În plus, netezește celulita datorită proprietăților piperului roz (cu efect de drenaj limfatic), anghinarei (redă tonicitatea pielii) și cafelei verzi (ce stimulează microcirculația). Îți recomand în special crema Firming and Reshaping Body Cream. Are efect? Da, dar trebuie folosită după fiecare duș, cu mișcări de masaj.

 

4gama corp sabon trandafiri

Ceai de trandafiri

Rose Tea, gama pe bază de esență de trandafiri de la Sabon, merită încercată! Acest brand, care e extrem de dedicat desfătării simțurilor și îngrijirii pielii, te va face să te întorci mereu în magazinul parfumat. Fiecare produs pentru îngrijirea corpului are ingrediente menite să revitalizeze pielea și să te îmbie la visare. De exemplu, laptele de baie Rose Tea conţine în proporţie de 12.5% cremă, și poate fi folosit atât ca săpun lichid, cât și ca spumă de baie. De fapt, cred că ai citit că, deși e foarte relaxant să lenevești în cadă, pielea rămâne deshidratată în urma acestui ritual. Ei bine, vei fi safe dacă folosești acest lapte, pentru că neutralizeză apa dură și catifelează precum o cremă hidratantă. Deci, ce ai zice de o baie înspumată și de un ceai, ambele cu trandafiri?

 

5 loccitane trandafiri

Trandafiri și regine

Povestea celor patru fiice ale Contelui de Forcalquier din Provence e aproape incredibilă, la prima citire. De aceea m-am documentat puțin înainte să-ți povestesc că fiecare dintre ele a devenit regină (nu metaforic, fiecare s-a măritat  cu câte un rege), iar legenda spune că trandafirii au fost vraja lor secretă. Mai exact, un extract de trandafir obținut prin enfleurage, un proces tradițional prin care echipa de cercetare L’Occitane obține esența pe care o găsești în toate produsele din gama Roses Et Reines. Petalele proaspete sunt introduse în ulei, iar acesta se saturează cu aroma de roze, și astfel rezultă acorduri mai fructate. În compoziția olfactivă a gamei se regăsesc: trandafirul de Grasse, trandafirul de Bulgaria, trandafirul de Maroc, trandafirul de Turcia și un extract unic de trandafir din Haute Provence. Mult succes!

kisss lavinia gogu

be the first to comment on this article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 2 =