The Naked Look

Cum poţi obţine acea privire enigmatică, ce exprimă decadenţă urbană şi fantezie? Am aflat mai multe despre subtilităţile machiajului şi ale paletelor Naked direct de la Jillian Ward, makeup artist Urban Decay.

Nu ştiu cât de mult te-a entuziasmat lansarea produselor Urban Decay la noi, dar eu, când am aflat, am fost într-al nouălea cer! Cu câteva luni înainte de lansarea oficială, am avut privilegiul de a testa produsele înaintea tuturor, în cadrul unei şedinţe foto publicată în numărul de decembrie al revistei ELLE. Recunosc, eram fan Urban Decay de ani buni, iar paleta Naked, cea clasică, mă însoţeşte peste tot pe unde merg şi e primul lucru spre care întind mâna când mă grăbesc să mă aranjez pentru a ieşi din casă (OK, după baza pentru machiajul pleoapelor Eyeshadow Primer Potion de la Urban Decay). Însă, după ce m-a machiat Jillian Ward, makeup artist Urban Decay, în cadrul shooting-ului realizat de Marius Bărăgan, am început să prind drag de mai multe produse semnate de acest brand.

collage
Eyeshadow Primer Potion, colecția de palete Naked și colecția de rujuri Matte Revolution, Urban Decay

Însă, înainte de toate, trebuie să-ţi povestesc despre Jillian! E absolut superbă şi are un aer tineresc, fresh, şi o bună-dispoziţie contagioasă. Recunosc, sunt destul de greu de machiat şi clipesc des – de obicei fac asta de una singură. Mai mult, nici nu stau excelent la capitolul răbdare, iar o şedinţă foto presupune anduranţă, chiar şi atunci când participi ca model. Însă Jillian are o mână extrem de uşoară şi poveşti captivante, astfel nici nu am simţit când a trecut timpul, încercând produse şi schimbând look-uri. Ca rezultat, atunci când am postat pe Facebook poza de mai sus, toată lumea m-a întrebat doar cine m-a machiat. Pentru că, mai presus de talent sau experienţă, un makeup artist excelent are viziune. Iar viziunea ei mi-a echilibrat simetria chipului, a ales culori care mi-au deschis ochii (la propriu), pentru a-mi conferi acea privire enigmatică şi seducătoare cu care mi-aş dori să o afişez în fiecare seară.

colaj urban decay
Împreună cu Jillian Ward, make-up artist Urban Decay

Mai mult, makeup artistul m-a convins să-mi depăşesc zona de confort, şi să încerc şi paletele Naked 2 şi Naked 3, care au nuanţe spre care nu m-aş fi aventurat de una singură. Apoi am remarcat şi că-mi place cum îmi stă şi cu o nuanţă vampirică de ruj negru cu subtonuri vişinii şi textură mată (rujul Matte Revolution în nuanţa Blackmail). Pentru că machiajul urban ar trebui să fie o declaraţie de curaj, asumare şi feminitate.

Jilllian WardTop 3 tips-uri de beauty de la Jillian Ward, makeup artist Urban Decay

1. Când optezi pentru smokey eyes, începe cu machiajul ochilor, iar după aceea aplică baza, fondul de ten etc. Astfel vei preîntâmpina căderea fardului de pleoape pe obraji, greșeală care compromite prospețimea tenului chiar dacă e corectată!

2. Investește timp în machiajul buzelor! Aplică rujul cu răbdare și cu o pensulă specială, pentru a modela forma buzelor și pentru a prelungi rezistența rujului. Orice ruj poate fi matifiat cu un voal de pudră.

3. Curaj! Îndrăznește să porți contraste puternice, culori tari, sclipici pe pleoape și nuanțe nonconformiste de ruj. Te vei simți nou-nouță zi de zi!

Pe când scriu aceste rânduri, sunt în Braşov, şi tocmai am savurat un suc de detox şi un răsărit. Bineînţeles că Naked mă însoţeşte şi aici… Cam aşa arată o paletă folosită la turaţie maximă!

kisss lavinia gogu

There are 2 comments for this article
  1. Ana Maria Tatucu March 31, 2016 12:27 pm

    Sa stii ca doar din cauza articolului tau din acel numar din Elle am inteles ca trebuie sa ma documentez despre Urban Decay. De Jillian mi-a placut si mie la evenimentul de lansare, a fost acolo in mijlocul invitatilor, cu pensula in mana, super.

    • Lavinia Gogu March 31, 2016 11:45 pm

      Da, e foarte misto, are o personalitate wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =