[CONCURS] Parfum de regină: Goldea by Bvlgari

Născută din imaginația unui parfumier-bijutier, apa de parfum Goldea de la Bvlgari are o strălucire solară și e o odă olfactivă adusă Cleopatrei, una dintre cele mai fascinante femei care au trăit vreodată. Regina a rămas în istorie ca un simbol al seducției, al senzualității și al opulenței poleite cu aur.

Ingredientul cheie al parfumului Goldea este moscul, care a reprezentat întotdeauna o caracterisitcă a parfumeriei Bvlgari. În antichitate, moscul natural era considerat un afrodisiac și era de cinci ori mai scump decat aurul, pentru că reprezenta lumina celestă. Prezente in notele de varf, mijloc si baza, notele îmbătătoare ale moscului sporesc prospetimea si lejeritatea florii de portocal, și amplifică vibrațiile voluptuoase ale Ylang-Ylang-ului. În parfum vei descoperi și note de papirus egiptean, patchouli, bergamotă și petale catifelate de iasomie.

Șarpele care accesorizează flaconul parfumului Goldea, precum un colier somptuos pe un decolteu elegant, are semnificația ispitei doar în Creștinism. În China, Egipt, Gregia și Roma Antică, șarpele era considerat simbolul înțelepciunii și al puterii. Iar aztecii îl divinizau pentru puterea lui de a se regenera. În secolul al XIX-lea, Regina Victoria l-a transformat într-un talisman modern în momentul în care l-a ales ca model al inelului de logodnă, iar în secolul XX a devenit simbolul incontestabilului stil Bvlgari: Serpenti.

Așadar, dacă îți dorești apa de parfum Goldea de la Bvlgari (90 ml) , trebuie să dai like paginii Beautiful Inside&Out (asta dacă nu ai făcut-o deja) și să scrii într-un comentariu la acest articol despre ce subiecte ți-ar placea să citești pe laviniagogu.ro. Luni, 1 august, câștigătorul va fi selectat cu ajutorul site-ului randomize.com dintre persoanele care au dat like la pagină și care au comentat la acest articol în perioada 20 iulie-28 iulie și va fi anunțat pe pagina de Facebook Beautiful Inside&Out. Premiul va fi trimis de sponsorul concursului, Everet România, în următoarele 7 zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorului.

kisss lavinia gogu