[CONCURS] Nelipsit din bagajul de vacanță!

Nu știu alții cum sunt, dar eu, vara, fie că plec cu jobul sau pe cont propriu, abia reușesc să mă adun de pe drumuri. Am fost la Paris, apoi am fost la Cluj, la Tiff, după aceea la Milano, apoi la Copenhaga, înainte să revin la la Cluj, la Electric Castle. Și azi plec iar la mare. Da, am uitat să menționez că am mai fost o dată, când am făcut aceste poze. Cert e că am senzația că the fear of missing out, sau dorința de a le face pe toate, mă constrânge să trăiesc “dintr-o valiză”.

Mai mult decât atât, fiecare loc în parte îmi solicită alt tip de ținute, în funcție de ocazii, activități, vreme… Sunt atâtea variabile! Drept urmare, am ajuns să fiu foarte selectivă, dar în același timp prevăzătoare, cu ce aleg să îmi pun în bagaj. Și pot spune că printre lucrurile fără de care nu (mai) plec se numără: o carte bună, variante mini ale tuturor cosmeticelor necesare, cremă cu protecție UV (indiferent că plec la plajă sau într-un city break), laptop (pentrucă nu se știe niciodată când se ivește ceva urgent de scris), bigudiuri calde (da, trebuie să știu că-mi pot realiza de una singură o coafură perfectă oriunde/oricând).

Pe această listă scurtă s-a adăugat de curând și aparatul cu aburi pentru călcare verticală de la Philips. De când am primit în teste acest steamer, nu m-am mai putut despărți de el. OK, eu aveam deja acasă un steamer mare, comandat de la Teleshopping – deci nu pot spune că sunt o novice în tainele călcatului vertical. Dar aparatul Philips este mult mai mic, deci portabil, și, spre surpriza mea, e la fel de puternic precum cel vechi, care are dimensiunea unui aspirator. Iar acum îl iau cu mine peste tot! Steamerul nu înlocuiește aparatul de călcat clasic, dar trebuie să recunoaștem că, oricât de ordonate ar fi fost fost împachetate (cu tehnici învățate de pe Youtube), hainele tot nu arată impecabil odată ce au fost îndesate în bagaj. În plus, cu aparatul de călcare vertical poți netezi extrem de ușor cutele hainelor delicate, din material fine, precum mătase, vâscoză și voal, care oricum sunt primele care se șifoneză. E minunat pentru retușuri de ultim moment!

Cel puțin asta e recomandarea pe care am primit-o de la Philips. Dar, sinceră să fiu, sunt multe haine care, atunci când sunt uscate pe umeraș capătă o formă decentă, și le netezesc un pic doar cu steamer-ul înainte de e le purta – deci sar complet etapa călcatului clasic. Iar asta e valabil în special pentru cămășile fine și rochiile vaporoase sau cu volane, fie că sunt de plajă sau de ocazie. Aparatul de calcat vertical portabil este comod de folosit datorită designului ergonomic şi compact. Trebuie doar să apeși declanșatorul și poți netezi cutele rapid, folosind aburul continuu. Acest abur și dezinfectează, iar în plus, are capacitatea de a îndepărta mirosurile neplacute din haine. Bazat pe tehnologie cu abur 100%, steamerul nu afectează materialul și nu necesită folosirea unei mese de calcat – ai nevoie doar un umeraș, care poate fi agățat oriunde!

*Așadar, dacă îți dorești aparatul pentru călcare verticală de la Philips, trebuie să lasi un comentariu la acest articol în care să spui ce haine de vară dificil de călcat ai în garderobă.

Câștigătorul va fi selectat cu ajutorul site-ului www.random.org și va fi anunțat pe 29 iulie pe pagina de Facebook Beautiful Inside&Out.